در مواردی که  زمان نهفتگی بین موجی I-V در حد فوقانی ناحیه طبیعی ظاهر شده است به کاربردن فاکتور تصحیحی سبب می شود زمان نهفتگی بین این دو موج ذکر شده به صورت دو طرفه غیر طبیعی در نظر گرفته نشود. راهنماهای بالینی منتشر شده ای برای تصحیح میزان زمان نهفتگی ABR در موارد افزایش دمای بدن وجود ندارند. به هر حال نویسنده ها به طور ثابتی یافتند که با افزایش دمای بدن از 38 تا 42 درجه سانتیگراد در بیماران زن و مرد جوان و بدون پاتولوژی سیستم عصبی مرکزی که سبب افزایش دمای بدن شود ، زمان نهفتگی بین موجی I-V به میزان 0.5 تا 0.6 میلی ثانیه کاهش می یابد. بر اساس این تجربه فاکتور اصلاحی برای زمان نهفتگی بین موجی I-V مساوی با 0.15 میلی ثانیه برای هر درجه افزایش دمای بدن می باشد.

داروها

اگرچه تنوعی از داروها پتانسیل برانگیخته شنوایی را تحت تاثیر قرار می دهند ولی نسبتا اثر کمی بر روی ABR دارند. تاثیر بیشتر داروها بر روی عملکرد کورتیکال ( به جای عملکرد ساقه مغز ) است. در واقع نواحی آناتومیکی خرید سمعک مهم برای تولید ABR نسبتا نزدیک به مراکز مغزی مسئول برای عملکردهای حیاتی بدن مثل ضربان قلب و تنفس هستند. به عنوان یک قانون، داروهای رواندرمانی از قبیل ضد افسردگی و آرام بخش فعالیت کورتیکال را تغییر می دهند ولی تاثیر کم یا تاثیری بر روی ABR ندارند. داروهای بیهوشی که معمولا در طی جراحی اطفال یا برای آرام کردن بچه ها استفاده می شوند،  اثرات متفاوت و به طور کلی کمی بر روی ABR به خصوص زمان نهفتگی دارند. از طرف دیگر داروهای اتوتوکسیک آسیب شنوایی محیطی ایجاد می کنند و به طور عمیقی ABR را تغییر می دهند.     

داروهای اتوتوکسیک :

اتوتوکسیتی عبارت است از آسیب به گوش ( تقریبا همیشه به حون ) توسط یک دارو. داروهای زیادی وجود دارند که می توانند آسیب شنوایی محیطی ایجاد کنند. آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت استفاده می شوند. آنتی بوتیک خاص استفاده شده برای درمان عفونت وابسته به عوامل زیادی است. این عوامل عبارتند از :

1- نوع میکروارگانیسم عفونی یا میکروب( مثل ارگانیسم گرم مثبت در مقابل گرم منفی )

مدت زمان و میزان توسعه عفونت

تشخیص بالینی و بخشی از بدن که دچار عفونت شده است.( مثل اوتیت مدیای ترشحی مزمن گوش میانی در مقابل  endocarditisقلب )


کلینیک شنوایی سنجی abr ,نهفتگی ,زمان ,داروهای ,افزایش ,روی ,زمان نهفتگی ,بر روی ,نهفتگی بین ,افزایش دمای ,دمای بدن ,برای درمان عفونت ,شنوایی محیطی ایجاد ,آسیب شنوایی محیطیمنبع

سمعک چیست و کاربرد آن در افراد کم شنوا

تنظیم سمعک و کاربرد آن برای افرادکم شنوا

سمعک هوشمند وایرلس در انواع برندهای مختلف

تاثیر سمعک بر شنوایی افراد دارای کم شنوایی

سمعک زیمنس نسل جدید سمعک ها

علل افت شنوایی

سمعک فوناک و انواع جدید آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه غم ها رفت معرفی کالا خرید لاستیک ارزان و با کیفیت معرفی کالا فروشگاهی اُسطوره چت | وبلاگ اُسطوره چت Margaretugxs85 WebSite لب و دهن انواع بلوک سبک پوکه ای باکیفیت پارکت لمینت رمان و داستان های ترسناک